KaRbfnyCoNG5CyTrAq1SvtT4twM

"HAPPY BIRTHDAY"

Posted by Posted by ARJAY On 8:26 PM

Average Lifespan of Man: 70 years

70 years X 12 months = 840 months (Average months of Man to live)

70 years X 365 days = 25,550 days (Average days of Man to live)

70 years - 23 years = 57 years (Extra Years to Live)

23 years (Years Living on earth)

23 years X 12 months = 276 months (Months Living on Earth)

23 years X 365 days = 8,395 days (Days living on earth)



------------------------------------------------------------------------------------------------

"IN THE TIME OF GOD"

1000 days of man = 1 day to God

70 years (25,550 days) / 1000 days = 25.55 or 25 days

.55 day X 24 hours = 13.2 or 13 hours

.2 hours X 60 min = 12 min

TOTAL AVERAGE OF MAN'S AGE ACCORDING TO THE TIME OF GOD IS:

"25 days, 13 hours, and 12 minutes"

MY TOTAL AGE ACCORDING TO THE TIME OF GOD IS:

23 years ( 8,395 days) / 1000 days = 8.395 or 8 days

.395 day X 24 hours = 9.48 hours or 9 hours

.48 hour X 60 min = 28.8 minutes or 28 minutes

.8 min X 60 Sec = 48 seconds


I AM  8 days, 9 hours, 28 minutes, and 48 seconds IN THE SIGHT OF GOD...

"TOO YOUNG TO SERVE HIM MORE...GLORY TO GOD"


I STILL HAVE 17 DAYS, 3 HOURS, 43 MINUTES, AND 12 SECONDS TO SERVE THE  LORD MORE


Enhanced by Zemanta

Reactions: 

0 Comments